Over Postgevat

Even voorstellen
Misschien ook leuk om iets te vertellen over mezelf. Dat weet je wie je ‘voor’ je hebt.

Mijn naam is Ilze Post,  in 1989 werd ik geboren als Ilze van Berkel.
Ik houd van een heleboel: van God, van mijn man Laurens, mijn kinderen Jolijn (2013) en Jesse (2016), familie & vrienden, mijn werk als juffrouw, zingen, schrijven, de kerk, plannen, cadeautjes geven (& krijgen), bloemen, bakken, shoppen knutselen, koken en eten, wandelen, lezen van romans en verrijkende boeken, en ik vergeet vast nog wat dingen…

In de afgelopen jaren mocht ik (mee)werken aan een paar prachtige projecten:

  • Ik mocht zingen bij Life@Opwekking, hiervan zal ik ook iets plaatsen op de blog. Ook mocht ik bij andere projecten meezingen als backing (Marjolein Keijzer, Reyer van Drongelen, Innerfalls)

Optreden met Life@Opwekking-band

  • De facebook community ‘Bewuste mama’s’ heb ik opgezet na de geboorte van onze dochter Jolijn. Een groep vrouwen en mama’s die uitgegroeid is tot ruim 950 leden die elkaar vragen stellen, bemoedigen en nog veel mooie dingen. Neem gerust eens een kijkje.

Bewuste mama’s groep

  •  In onze kerk mocht ik met een team het kinderwerk organiseren. Ik houd van de kerk!

Waarom Postgevat?
Jaren lang lees ik al blogs van anderen. En leek het me leuk om er zelf één te startten. En nu heb ik dat ook gewoon maar eens gedaan. Ik houd ervan om te schrijven. Op ‘postgevat’ gaat dat gebeuren. Deze blog ben ik gestart om anderen te bemoedigen. Postgevat betekent zoveel als: ontstaan of ergens gaan staan. Ik wil graag een bemoediging zijn voor anderen, van wat ik zelf ontvangen heb. Voor mij is het een stap om dit te laten ontstaan, en ik wil je bemoedigen om te gaan staan. Post zit em in de achternaam, sinds ik getrouwd ben met Laurens is mijn achternaam nu ook Post. En ik houd van gevatte opmerkingen en hersenspinsels. Het lijkt me gaaf om je  krachtig te inspireren,  hopelijk maakt het lezen van de blog jouw dag een beetje mooier.

Wat je hier voornamelijk zult lezen zijn bemoedigende teksten (vanuit de Bijbel) maar ook mijn liefde voor muziek, eten en plannen zullen te vinden zijn.

Veel plezier op postgevat:)